26.3.12

Cam asa poti sa mori intr-o secunda!

Subiectul "mie nu mi se poate intampla" l-am discutat de multe ori, atat pe acest blog cat si pe blogul personal.
Mentalitatea soferului roman si in general a omului e una foarte optimista din acest punct de vedere. Si acum, hai sa fim seriosi, cine se poate gandi ca in urmatoarele secunde va muri pur si simplu. Dar stiti bine ca nu este cazul, aici nu vorbesc despre acea categorie de oameni, ci despre acei teribilisti care cred ca daca stiu sa invarta volanul putin mai bine decat un incepator, cred ca pot evita orice pericol. Bine, asa au ei impresia ca stiu sa conduca excelent, pentru ca si eu, si ei, si fetele, si pensionarii si oricine are permis in Romania (cu mici exceptii), au trecut prin aceeasi scoala de soferi plictisitoare, 15 sedinte a cate o ora jumate, in care te plimbi ca prostul si nu inveti decat sa iti dezvolti reflexele ambreiaj-frana. La capitolul de stapanirea masinii in diferite situatii, stam prost, foarte, foarte prost, iar o data ce ne trezim intr-o astfel de problema, toti reactionam la fel, adica ne blocam. Ei vor incerca sa mai traga de volan sa mai accelereze, ca doar sunt "profesionisti" si facand astfel de manevre "profesioniste" vor accentua pericolul. Sa stiti ca de multe ori frana e mai eficienta decat trasul de volan, una din manevrele foarte folosite de ei in asa zisele "drifturi".
Asa ca toti conducatorii auto ar trebui sa stie ca o data urcati la volan, sunt predispusi unui pericol permanent si sa nu mai plece pe ideea ca lor nu li se poate intampla, uitati-va la clipul urmator si faceti-va o parere!
Apropo, persoanele din masinile implicate si-au pierdut viata.


3 comentarii:

Buna ziua
Va deranjez pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://i-love-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Program liga 1
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi um mail la adresa iacob_ctin@yahoo.com cu titlul pe care il doriti si linkul
O zi buna va doresc

te infiori numai cand citesti,apoi daca mai vezi si imaginile

Groaznice imaginile, nu stiu de ce am ales sa ma uit la ele. Dar e adevarat, oricaruia dintre noi i se poate intampla, fie sa aiba un moment de cadere cum probabil i s-a intamplat celui din a doua inregistrare, probabil a adormit, sau sa-i iasa vreun nebun in fata cum a fost in primul caz.

Trimiteți un comentariu