7.1.10

Filmul acestei campanii!

Cu ceva timp in urma,am realizat un filmulet referitor la accidentele rutiere si m-am gandit sa-l postez pe youtube.
A fost vizitat de 9500 de oameni si destul de apreciat.Astazi m-am hotarat ca el sa devina Filmul Oficial al acestei campanii.Desi avem niste versuri referitoare la accidente,nu am reusit sa luam legatura cu nimeni pentru creerea unei melodii.
Deocamdata mai asteptam si speram ca acest video sa va puna pe ganduri.






Imaginile nu ne apartin!

3 comentarii:

Felicitari pentru inititativa, e de laudat!

Acuma, ceva feedback - nu neaparat critica (sper ca oricum sa fie interpretata ca si o chestie constructiva si sper sa ajute):

- Muzica e OK (AnimalX... hehe, ce vremuri...), insa daca faceai un "loop" la partea instrumentala in loc sa lasi si versurile cred ca era mai OK.
- Sloganul "viata are prioritate" nu prea il agreez. Esti afiliat cu politia (mi se pare ca si ei aveau o campanie similara). Daca DA, trebuie sa precizezi asta, ca beneficiezi de suportul lor. Daca NU, atunci poate ar fi bine sa cauti o alta "fraza-cheie" dupa "STOP ACCIDENTELOR".
Asta cu "Viata are prioritate" nu cred ca are target si impact foarte mare.
Eventual incearca sa te gandesti la ceva de gen "OPRITI MOARTEA PE SOSELE" sau ceva de genul.

- Nu stiu daca viteza este cea mai importanta cauza a accidentelor. Ar fi bine sa se puna accent pe inconstienta la volan - depasiri unde nu e vizibilitate, ne-pastrarea distantei si stationarea in locuri nepermise (fara gluma, azi-vara am vazut cred ca 50 de masini sationate pe banda de urgenta pe A1 si A2, iar de cei parcati pe trecerile de pietoni de dupa care ies copiii de nu-i vezi nici nu mai zic nimic...)

Felicitari din nou pt initiativa si munca depusa pana acum!

Keep up the good work!
Numa' bine

Nu viteza ucide !!!! Inconstienta ucide , teribilismul, poti sa mergi si cu 300 km/h sau cau cat vrei,trebuie sa fi constient de ce faci si sa fi sigur ca poti sa faci asta, nu sa te sui pe motocicleta sau in masina si sa mergi cu 200 km/h cand tu de 1 luna ai luat carnetul,trebuie sa ai si experienta, poti sa mergi si cu 50 km/h si sa mori. Vine un tampit si intra in tine.

de acord cu tine,dar daca-ti sare roata la 300 km/h ce faci?

Trimiteți un comentariu