30.12.09

Locuri special amenajate pentru "liniute" !

Cati dintre voi n-ati facut sau n-ati participat la asa zisele liniute?foarte multi,iar cei care au masini si sunt pasionati de asa ceva,nu irosesc nici o ocazie cand vine vreo linie dreapta.Indiferent de loc si timp,aceste evenimente se petrec.Nu este legal sa faci asa ceva,dar nu poti stapanii setea de viteza.
Multe accidente s-au intamplat din pricina acestor curse ilegale.Indiferent de ce masuri s-ar lua,nu o sa inceteze desfasurarea acestor curse.
Se mai organizeaza din cand in cand prin marile orase,evenimente care le da posibilitatea iubitorilor de masini,sa participe si sa se descarce legal,dar sunt foarte rare.
Eu am o propunere.Construirea unor piste special amenajate pentru asa ceva.Unele orase din lume au,Romania de ce n-ar avea?Care vrea sa faca liniuta,sa se duca pe pista,sub semnatura declara ca isi asuma responsabilitatea indiferent de ce se va intampla.Intrarea s-ar face platind o mica taxa,iar apoi benzina si cauciucuri sa ai.Politia orasului respectiv sa asigure cel putin un echipaj pentru mentinerea ordinei si disciplinei.Cred ca multi ar fi de acord cu asta,o sa facem si un sondaj sa vedem cam cum ar decurge lucrurile si poate cineva din parlament va vedea asta si il va pune pe ganduri.

Ati fi de acord cu construirea unor piste speciale pentru "liniute"?








3 comentarii:

Asta e viata,daca ai cu ce..si iti place viata pana iti taie alimentarea ii dai fara mila:X:X:X
eu imi iubesc viata:D
Benzina si MASINA cu cativa caluti acolo:D

inteleg,e viata ta faci ce vrei cu ea,dar ai grija la cei din jur! nu e vorba ca mori tu,dar mai omori si pe altii nevinovati...d-aia ar fi bune pistele astea!

singura solutie pt astfel de accidente ar fi organizarea de curse legale , pt ca fiecare dintre noi care are o masina vrea sa o testeze sa vada ce poate , nu avem unde asa ca o testam pe strada , printre masini , de multe ori creeind accidente , unele cu urmari foarte grave (decese).Nu cred ca e imposibil ca sa se organizeze niste mini curse de masini in orasele care dispun de un loc cat de cat si o sosea bunicica , cu ajutorul politiei si campaniei Stop Accidente , se poate face acest lucru!Asa fiecare dintre noi vedem de ce suntem instare la volan si ne dam seama ca nu sutem atat de buni pe cat ne credem si ne gandim de doua ori inainte sa apasam acceleratia mai mult decat e permis!
Eu incerc sa pregatesc un astfel de proiect si pt inceput as avea nevoie de colaborare cu cineva din politie sau cu cineva din Campania Viata Are Prioritate!
ma puteti gasi la e-mail cool2ale@yahoo.com sau la telefon 0726858537

Trimiteți un comentariu